New in | Mimmi Axelsson
mimmiaxelsson

Mimmi Axelsson

Annons

New in

Efter gårdagens besök hos barnmorskan (där allt såg finfint ut, i vanlig ordning) så åkte jag för att kika på lite nya kuddfodral till soffan. Hittade dock ingenting som föll mig i smaken, men kom hem med lite nytt till mig själv!

 

Har velat köpa ett par skor utan snören rätt länge nu, mest för att det är ett jäkla projekt att snöra på mina Dr Martens med en stor badboll på magen. Och bättre sent än aldrig att inhandla dem 2 dagar innan BF, right? Men jag känner att jag chockade mig själv denna gången. Brunt? Inte svart?! Är ganska osäker på färgen fortfarande. Tycker det är supersnyggt på andra, men så sjukt ovant på mig själv. Ser liksom..fel ut? Antar att jag bara får vänja mig, haha. Tänker att det blir fint nu till våren 🙂
Tusan vad jobbigt det är att lämna sin comfort zone!

Och som om det inte vore nog med skorna, självklart blev det ett bälte och en väska i samma färg. Oh my god, vad händer.. Eh, kanske var ganska puckat att köpa ett bälte när en är gravid i vecka 40, haha.. Oh well, jag tror det kommer passa bara kulan försvinner 🙂 Bältet kostade bara 50 spänn, och väskan (precis som skorna) var nedsatta i pris. Så försöker intala mig själv att inte ha världens sämsta samvete om det inte används superflitigt framöver.

Näe, nu blev jag ännu mer osäker på färgen när jag ser den på bild.
Och fläck på skorna också ser jag, vafaaan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mimmiaxelsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats